Technologie om de ervaring van de student zowel op als buiten de campus te verbeteren.

Geliefd door studenten en universiteiten wereldwijd.

AppsAnywhere Worldwide AppsAnywhere University Customers

Software delivery verbeterd voor 9000 studenten van Odisee

Odisee ondervond dezelfde uitdaging, zoals wereldwijd geldt voor universiteit IT: hoe een groot aantal software titels te distribueren naar 9000 studenten, waar ze ook zijn. Bekijk hoe de universiteit AppsAnywhere van AppsAnywhere inzet om apps te virtualiseren, SCCM images te verkleinen, en software, licenties en updates efficiënter bij te houden. Meer over hoe Odisee van plan is AppsAnywhere te gebruiken om BYOD mogelijk te maken en studenten off-campus te ondersteunen.

Elke App..

Virtualiseer iedere Windows App. Er is geen Windows software die we niet kunnen virtualiseren.

Terwijl bestaande oplossingen zoals Microsoft App-V moeite heeft om alle Windows applicaties te distribueren die een universiteit nodig heeft, zijn wij in staat om 100% van de Windows App’s te vitualiseren. Universiteiten gebruiken een grote hoeveelheid software. Sommige software kan het nieuwste van het nieuwste zijn terwijl sommige belangrijke applicaties nog altijd geschreven zijn in DOS.

Elk Device...

Hoe gaat u elke applicatie virtualiseren en distribueren aan op Windows, Mac en Android devices, waaronder ook BYOD en on-site? En een geweldige studentenervaring bereiken?

AppsAnywhere maakt het mogelijk voor de IT afdeling om parameters in te stellen waardoor de studenten toegang krijgen tot de juiste apps, op het juiste device, wanneer ze maar willen. Studenten houden van de eenvoudig te gebruiken app store, ongeacht welk device ze meenemen naar school.

Overal...

Software zou studenten moeten volgen, waar en wanneer ze dat nodig hebben.

AppsAnywhere doet precies wat ze belooft. We bieden de universiteits IT de mogelijkheid iedere Windows app te virtualiseren en te leveren aan ieder device. Daarnaast heeft u volledige controle over het gebruik van software-licenties. Volledige licentiecontrole stelt universiteiten in staat om te zien welke apps wel, en belangrijker nog, welke apps niet worden gebruikt –> kosten verlaging en verhoging van de efficiency zijn het gevolg

Altijd.

Uit onderzoeken blijkt dat 75% van de studenten verwacht dat ze overal en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de door de universiteit verstrekte software.

Studenten houden van de flexibiliteit om toegang te krijgen tot apps waar en wanneer ze willen, en niet gebonden zijn aan de beperkte openingstijden van on-campus computer clusters. Flexibel studeren verbetert de leerervaring en verbetert de leerresultaten.

UNI5D is de exclusieve distributeur van AppsAnywhere in Nederland

Resource Centre